Colloidaal Zilver: Een Krachtig Natuurlijk Antibioticum - Puur Colloidaal.nl

Gepubliceerd nov. 12, 21
6 min read

Colloidaal Zilver 10ppm Crystal 1000 Ml Kopen

Crystal Colloïdaal Zilver 200ml - Puur Colloidaal.nlWat Zijn De Voor- En Nadelen Van Colloïdaal Zilver Voor Herpes? - Naturema Nederland
Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van Colloïdaal Zilver Voor Herpes? - Naturema NederlandColloïdaal Zilver Kopen Online - puurcolloidaal.nl

Uit deze proef is gebleken dat het Tyndall-effect nog in volle glorie aanwezig is, en blijft, terwijl het colloïdale zilverwater in contact is geweest met ons zeer sterke maagzuur. De licht weerkaatsing van de laserstraal door de colloïdale deeltjes, is nog net zo intens als bij het begin van de proef en dat betekent dat een puur colloïdaal product (in tegenstelling tot een ionisch product), en/of zilverchloride in de maag.

Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren! - Mix van echt colloidaal zilver.

De ideale grootte van de zilverdeeltjes in dit colloïde bedraagt vaak 0. 005 – 0. 015 microns in diameter. Die van ons kleiner dan 0,001 micron. Hoe kleiner de deeltjes hoe beter het resultaat. Deze elektrisch geladen zilverdeeltjes kunnen in water gesuspendeerd blijven zonder kunstmatige toevoegingen of stabilisatoren. In het begin van 1900 werd door de westerse wetenschap bewezen dat zilver een sterk antibioticum was en werd door menig arts Colloïdaal Zilver aangewend tegen infecterende organismen.

Wat Is Colloïdaal Zilver Water? - puurcolloidaal.nl

Tientallen jaren later werd geconstateerd dat vele ziekteverwekkende bacteriën, schimmels, virussen een immuniteit haden opgebouwd tegen de werking van antibiotica. De verpakking van de essence is gemaakt van energetiserend violet glas. Dit glas heeft bijzondere eigenschappen. Puur colloidaal zilver. Gooi deze flessen ook nooit weg. U kunt ze goed gebruiken om water of andere producten in te bewaren.

De discussie of er verkleuring van de huid zou kunnen ontstaan is bij deze dan ook volledig van de baan. Ons colloïdaal zilver is transparant, geur- en smaakloos..

Colloïdaal zilver is een gedestilleerde oplossing van zilverdeeltjes in water. Het water heeft meestal een gelige tint, door de aanwezigheid van atomen, omdat er een heel complex productieproces aan vooraf gaat om echt colloïdaal zilverwater te maken. Het wordt met een zogenaamde plasma-vonkmethode geproduceerd, waarbij minuscuul kleine zilverdeeltjes gegenereerd worden door elektriciteit te jagen tussen twee, in een bak met gedestilleerd water ondergedompelde, zilveren elektroden.

Werkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma?

Er zijn echter 3 verschillende typen zilverwater in omloop: puur colloïdaal zilverwater, ionisch zilverwater en proteïne zilverwater. Verschillende typen zilverwater Ionisch zilverwater is helder van kleur en is geproduceerd als zilver opgelost in water in plaats van zilverdeeltjes in water, zoals bij echt colloïdaal zilverwater het geval is. Dit onderscheid is cruciaal, omdat de zilverionen zich in het lichaam verbinden aan chloor, resulterend in zilverchloride, wat hele andere eigenschappen heeft dan colloïdaal zilver.

Hierdoor hebben deze deeltjes een te hoge concentratie zilver, en daarnaast zijn de grote deeltjes en het aanwezige eiwitbindmiddel niet goed voor je gezondheid. Puur colloïdaal zilverwater is het enige type zilverwater met de positieve, weerstand verhogende, bacteriedodende werking - Mix van echt colloidaal zilver. Is colloïdaal zilver een medicijn? Vroeger kon je colloïdaal zilver kopen als medicijn tegen veelvoorkomende kwalen, vanwege de antibacteriële werking: het doodt bacteriën, schimmels en virussen, maar is daarnaast gunstig voor je afweersysteem.

Echter, het heeft de status van medicijn, en tegenwoordig zelfs die van voedingssupplement, verloren en zilver is niet opgenomen als toegestaan mineraal in de bijlage van de EU-Voedingssupplementenrichtlijn. Wel wordt het verkocht voor uitwendig gebruik. Ontsmettend en genezend zilverwater Colloïdaal zilver heeft een ontsmettende werking en het stimuleert de genezing van de huid.

Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit - Naturema Nederland

Het wordt ook wel gebruikt om de mond te spoelen bij schimmelinfecties of tandvleesontsteking. Online zijn er diverse adressen waar je colloïdaal zilver kunt kopen. Met name in de natuurgeneeskunde en homeopathie wordt colloïdaal zilver toegepast, ook vanwege zijn snelle werking en het feit dat er, bij correct gebruik, weinig bijwerkingen bekend zijn.

Dit blog gaat over colloïdaal zilver, een middel wat de laatste jaren ineens weer sterk in de belangstelling staat. Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als zilverwater en is een colloïde van zilverdeeltjes verwerkt in water. Een colloïde is een klein deeltje dat groter is dan een molecuul en een diameter heeft tussen 1 en 1000 nanometer (nm.).

Het heeft een antimicrobiële en antibacteriële werking, zowel binnen als buiten het lichaam, al zijn de meningen hierover in de wetenschappelijke wereld nog altijd enigszins verdeeld en is niet elke wetenschapper van de inwendige werking van colloïdaal zilver overtuigd. Wel is met het erover eens dat het ‘in vitro’ diverse micro-organismen doodt en dat het drinkwater aanzienlijk sterk weet te zuiveren - Mix van colloidaal zilver.

Colloïdaal Zilverwater - Ondersteunend Bij Ontsteking En Irritatie - puurcolloidaal.nl

Deze verkleuring van de huid wordt ook wel argyrie genoemd. Zilver heeft echter ondanks deze mogelijke bijwerking bij verkeerde bereiding, al eeuwenlang een befaamde plaats als geneesmiddel weten te veroveren. Zo gebruikten de oude Feniciërs ooit zilveren flessen om hun wijn, water en azijn van een langere houdbaarheidsdatum te voorzien en onze oude Griekse vriend Hippocrates, ook wel ‘The Father of Medicine’ genoemd, schreef in de oude dagen van de Grieken al over de medicinale en helende kracht van zilver.

Het werd grotendeels ingezet als een uitwendig desinfecterend middel, voor bijvoorbeeld oog- en oorinfecties, al kwam inwendig gebruik ook voor. Voor de ontdekking en het gebruik van penicilline werd het veelvuldig voorgeschreven als een antibioticum, maar hier kwam een einde aan door de opmars van penicilline en andere vormen van antibiotica.

In 1975 verloor het zelfs haar officiële status als geneesmiddel en als klap op de vuurpijl werd het in 1999 in de Verenigde Staten zelfs verboden om colloïdaal zilverwater als officieel geneesmiddel te verkopen. Er mochten geen gezondheidsclaims meer verbonden worden aan de verkoop van dit middel en tegenwoordig mag het alleen nog als voedingssupplement verkocht worden.

Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro Leven - Naturema Nederland

  • Wat doet colloïdaal zilver?
  • Hoe lang is colloïdaal zilver houdbaar?
  • Waar kan je Argentyn 23 voor gebruiken?

De redenen waarom de farmaceutische industrie vervolgens een middel als colloïdaal zilverwater in een slecht daglicht probeert te stellen, laten zich gemakkelijk raden. Financiële belangen spelen in dit soort zaken natuurlijk een zeer grote rol. Wel wordt colloïdaal zilver op grote schaal gebruik in de alternatieve geneeskunde en zeker ook in de wereld van raw en superfoods, waar men over het algemeen zeer enthousiast is over de werkzaamheid van dit voedingsmiddel.

Het productieproces is vrij simpel en ook gemakkelijk te begrijpen en uit te leggen. Authentiek colloidaal zilver. Eigenlijk is het voor een ieder mogelijk om dit product zelf thuis te maken, mits de juiste procedure wordt gevolgd en de juiste apparatuur wordt aangeschaft. Colloïdaal zilver wordt meestal gemaakt door zilverdeeltjes te maken in gedestilleerd water door middel van elektrolyse.

Meer van Doorbloeding

Navigation

Home

Latest Posts

Meditech Colloidaal Zilver Zalf Met Goud 50ml

Published Nov 29, 22
6 min read

Colloidaal Bestellen Van De Beste Kwaliteit?

Published Oct 13, 22
6 min read