Wat Is Colloïdaal Zilver?

Gepubliceerd mrt. 11, 22
6 min read

Colloïdaal Zilverwater - Ondersteunend Bij Ontsteking En Irritatie

En dat elke steen eigen speciale eigenschappen heeft. Wat bij de ene persoon helpt, helpt bij een ander misschien niet. Bij de meeste gezondheidsklachten staan meerdere edelstenen als mogelijke oplossing. Als je er lukraak eentje kiest, is een positief effect niet gegarandeerd. Gelukkig zijn er manieren om toch een effectieve steen vinden.

Hij/zij kan vaststellen welke edelsteen in welke vorm het beste bij je klacht past. Je kunt eventueel kiezen voor een gerichte klachtenbehandeling met enkele vervolgafspraken. Bij de genoemde edelstenen gaan we vaak uit van een trommelsteen. Deze kun je in een broekzak stoppen, of dragen als sieraad. Soms vermelden we dat edelsteenwater, edelsteenelixer of edelsteenolie beter werkt.

Andere stenen: amethist, chrysopraas, diamant, maansteen, magnetiet, mosagaat, rhodochrosiet, smaragd, sodaliet, zirkoonSyndroom van Raynaud (verstoorde doorbloeding handen en voeten)granaat, rode jaspis, onyx, pyriet, spinel Tennisarmamazoniet (olie op aangedane plek inmasseren); apatiet en bergkristal (om en om op aangedane plek plakken bij slijmbeursontsteking, RSI en dieper gelegen pijn); magnetiet (pijnbestrijding)Tetanuslabradoriet (bij infectieziekten); smaragd (vergroot veerkracht en weerstand)Tinnitus (oorsuizen)barnsteen (teveel oorsmeer); bergkristal (reisziekte, verreist zijn); toermalijn (ziekte van Ménière, medicijnvergiftiging); labradoriet (hoge bloeddruk, diabetes, aderverkalking, stress, oververmoeidheid); mosagaat (middenoorontsteking, kaakontsteking, otosclerose ); onyx (verminderde doorbloeding hersenen, gehoorverlies); rhodochrosiet (gehoorschade door zeer harde geluiden, ziekte van Alzheimer), rhyoliet (ziekte van Parkinson, MS) Trombosekunziet (herstelt en reinigt vaatwanden, optimale bloedsamenstelling); lapis lazuli (als water, tegen aderverkalking); magnesiet (voorkomen); versteend hout (tegen aderverkalking); topaas (bloedsamenstelling)Tumor, goedaardiggroene aventurijn (vooral voor klachten aan de huid, zacht inmasseren met heelsteen); bergkristal (tegen vermoeidheid, kristalwater drinken); magnetiet (tegen pijn); azuriet-malachiet (olie, huid en slijmvliezen).

Ionisch Colloïdaal Zilver 500ml

Silver 500 Ppm - Colloidaal Zilver - Health ProductsColloidaal Zilver Water - Detoxen

* * * x De kracht van de colloïdaal methode, of: Stralend leven in de gouden gloed van vitaliteit: Goud wordt net als platina, het meest gevonden in zogenaamde ‘Placer’-afzettingen. Dat zijn natuurlijke concentraties van zware metalen (mineraal ertsen), veroorzaakt in de natuur door het effect van zwaartekracht op bewegende deeltjes.

Silver 500 Ppm - Colloidaal Zilver - Health ProductsColloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit

v. uit gesteente), worden ze langzaam weggespoeld, waarna ze terechtkomen in rivieren, rivierbeddingen, beekjes, zand en achterblijvend grind. Hier vandaan komen ze terecht in onze voedingsketen. Goud is een edelmetaal, welke onder meer goed is voor de menselijke gezondheid. Metalen zijn een subcategorie van het mineralenspectrum. De meeste mineralen die wij kennen zoals magnesium, zink en ijzer, vallen onder de subcategorie metalen.

Zij onderscheiden zich van de metalen door hun vastheid. Ze gaan niet zo makkelijk een binding aan met andere metalen (edel betekent ook wel voortreffelijk in zijn of haar soort). Edelmetalen zijn daarom veel beter bestand tegen corrosie en oxidatie. Ze zijn heel goed in het geleiden van stroom en warmte.

Colloïdaal Zilver: Een Krachtig Natuurlijk Antibioticum

Vanuit de ertsen komen gouddeeltjes in de grond die door bepaalde planten worden opgenomen en omgevormd tot voor de mens opneembare (nano) deeltjes. Met name donker blauw/paars gekleurde vruchten zoals bosbessen en aubergines bevatten nog sporen van goud. Helaas zijn door de industriële bewerking nauwelijks nog edelmetalen in onze voeding terug te vinden.

In 1980 slaagde Glen Seaborg er echter in om het chemische element Bismuth in het Lawrence Berkeley Laboratory om te zetten in goud met behulp van kernfysica! Het is dus wel degelijk mogelijk. De kosten zijn echter vele malen hoger dan de opbrengst. [1,2]. Of de “goden” en alchemisten uit oude tijden dit proces machtig waren, blijft voorlopig een vraag.

[7,8,9] Interessant genoeg legde koning Hendrik IV van Engeland een verbod op alchemie, op 13 januari 1404. Hij tekende een wet die het een misdrijf maakte om “vanuit niets” goud en zilver te creëren. Er kwam een verbod op ‘vermenigvuldiging’, wat in de alchemie betekende dat je van een bepaald materiaal, zoals goud, op de een of andere manier een veelvoud of iets waardevollers ervan creëerde.

Colloïdaal Zilver - Nano Mineraalwater

Een verandering in jezelf die je diepe inzichten kan geven (bewustwording, spirituele groei) en op celniveau dingen kan veranderen waardoor vele ziektes en kwalen geremd en (gedeeltelijk) hersteld kunnen worden. Lood en goud symboliseren respectievelijk de materiële en spirituele/ goddelijke aspecten van de mens (Hoe herken je echt Colloïdaal Zilver?). Als colloidaal goud gelijk staat aan of onderdeel is van alchemie, stimuleert of bewerkstelligt het dus de innerlijke transformatie.

Het verhoogt dopamine, het activerende stofje in je hersenen en spieren dat zorgt dat je zin hebt om dingen te doen en ook gaat aanpakken en waar je je euforisch van voelt. Colloidaal zilver 10 PPM Colloidal Silver (Hoe gezond is Colloïdaal Zilverwater?). Nano goud stimuleert ook de prikkeloverdracht waardoor je hersenen beter en sneller werken en je lijf sneller kan reageren op de boodschappen van je hersenen.

Dit komt naast bovengenoemde ook door haar energetische rol en functie als antioxidant en katalysator. Nano goud helpt ook DNA en RNA te beschermen en te herstellen. Goud heeft een herstellende functie op de huid en activeert de aanmaak van collageen. Collageen is een eiwit dat fungeert als de “lijm” van ons lichaam.

Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun Supplement

Dit collageen zorgt voor zowel stevigheid als souplesse en is een belangrijke factor bij o. m. mobiliteit, artrose (gewrichtsslijtage), arteriosclerose (vaatverharding), rimpels en huidveroudering. Na ons 25ste levensjaar maken we steeds minder collageen aan en verharden bovendien de opslagdepots van collageen, waardoor het moeilijker vrij komt voor de cellen [4,5,6,24].

Ionisch Colloïdaal Zilver 300ml - SupplementenHoe Herken Je Echt Colloïdaal Zilver?

rood. Bijna-infraroodlicht van 620 nm, is onderdeel van “gewoon” daglicht en kan in de huid doordringen tot een diepte van 10 mm onder het huidoppervlak. Daar liggen fibroblasten, cellen die collageen maken en vrijgeven. Het bijna-infrarode licht beïnvloed met haar specifieke frequentie de cel activiteit van fibroblasten waardoor de productie en afgifte van collageen gestimuleerd wordt (Authentiek colloidaal zilver).

Door het innemen en op-sprayen van nano goud komen de gouddeeltjes ook in je fibroblasten terecht. Wanneer je nu buiten komt, ontvangt je huid het bijna-infrarode licht en de gouddeeltjes weerkaatsten dit licht in de cellen, waardoor de productie en afgifte van collageen extra geactiveerd wordt. Je cellen bewaren altijd een beetje licht.

Colloïdaal Zilver, Een Natuurlijk Antibioticum

Daarom geeft goud ook letterlijk glans en kleur aan je huid/teint. Bovendien beschermt goud als antioxidant ook nog eens tegen de schadelijke effecten van de zon. [11,12,13]. Naast het feit dat nano goud het licht in je cellen activeert, hebben onderzoeken ook aangetoond dat nano goud fungeert als drager van andere actieve ingrediënten en deze dieper in de huid brengt - Colloidaal Zilver - Zilverwater.

Nano gouddeeltjes reflecteren ook licht. Dit zorgt voor een gezonde, stralende glans op de huid [11,12,13]. Ook is aangetoond dat nano goud het wondgenezingsproces versnelt . Bij het wondgenezingsproces zijn groeifactoren betrokken, specifieke eiwitten die nodig zijn voor het vernieuwingsproces van de huid, waarbij beschadigde cellen worden gerepareerd en de huid herstelt.

Beiden richten schade aan, maar de vrije radicalen zijn het meest gevaarlijk. Ze kunnen beschadigingen veroorzaken in de huid, organen, hersenen, DNA, hormoonklieren, ogen, etc. Ze versnellen het verouderingsproces, verstoren verschillende processen en verhogen het risico op (huid)kanker - Wat is colloïdaal zilver?. Daarom heeft het lichaam beschikking over antioxidanten, om zich te wapenen tegen deze radicale schadeveroorzakers.

Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro LevenVan goud is bekend dat het niet alleen als drager kan fungeren voor antioxidanten, maar ook andere werkzame stoffen, bijvoorbeeld anti-kanker middelen. Denk aan reguliere medicatie, maar ook aan stoffen als zink, zilver, kurkuma en platina, die het lichaam de hele dag beschermen, acuut en preventief. Vele onderzoeken laten het antioxidant effect zien van nano gouddeeltjes (Colloïdaal zilverwater 15 PPM).

Navigation

Home

Latest Posts

Meditech Colloidaal Zilver Zalf Met Goud 50ml

Published Nov 29, 22
6 min read

Colloidaal Bestellen Van De Beste Kwaliteit?

Published Oct 13, 22
6 min read